Verksamhetschefen har ordet!

Verksamhetschefen har ordet!

”Allt är inte sockersött, fjäderlätt, rosenrött

allt går inte som en dans, idyllen brister någonstans

men glimtar finns av lyckorus, ömhetsblick och glitterljus

trygghetslugn och vardagsro, det ljuset ger mig kärlekstro”.

                                                                Författare okänd

Sommaren har anlänt och med den alla förväntningar! Det kan vara så enkelt som att solen ska skina oavbrutet men också om semesterresor till fjärran land. Ibland kan det enkla och det lilla upplevas lika gott. Det finns de stunder som jag skulle vilja stanna tiden och bara njuta av det fina som finns omkring oss, den ljuvaste grönska full med smörblommor och lupiner. Eller att sitta på en bänk och njuta av en god glass.

Jag brukar påminna om att den här tiden är speciell för de som behöver samhällets stödfunktioner och så är det även i år! Ordinarie personal tar semester, vikarier finns men de är inte så bekanta och/eller vana i sina arbeten. Man kanske inte kan lösa problemen lika snabbt utan behöver få längre tid på sig. Det är svårare att få till möten etc. etc. man kan nästan tycka att Sverige har ett beredskapsläge under sommaren där det mest akuta får gå först.

Så är det även med verksamheten Personligt Ombud, vi tar inte in några vikarier för ordinarie personal men det finns alltid något PO i tjänst som kan ge råd och stöd. Vi hinner inte starta upp några nya klienter förrän i slutet av augusti. DU ser våra semestrar här på hemsidan och vem du kan ringa till. Annars kan du nå oss via Karlstad kommuns kundcenter: 054-540 00 00.

Med önskan om en trevlig sommar.

Monica Hjelte, Verksamhetschef PO Värmland